Петрунин е починал след сериозно боледуване. Това е поредният подобен случай

...
Петрунин е починал след сериозно боледуване. Това е поредният подобен случай
Коментари Харесай

Отново мистериозна смърт в Русия. Почина руски депутат frognews.bg

Петрунин е умрял след съществено боледуване.

 

Това е следващият сходен случай след началото на съветската инвазия в Украйна. 

 

Припомняме, че към този момент няколко случая на ненадейно умряли и самоубили се управителни фрагменти в съветски компании станаха публично притежание. Управляващият шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин ненадейно изпадна от лодка и умря. 

 

През февруари умря генералният шеф на КРДВ Игор Носов. 

 

Юрий Воронов, основен изпълнителен шеф на един от контрагентите на съветския газов монополист ”Газпром ”, бе открит мъртъв в басейна на вилата си. 

 

На 30 януари 60-годишният Леонид Шулман, началник на транспортната работа на " Газпром Инвест ", беше открит мъртъв във ваната си. 

 

На 25 февруари, в същото село е открито тялото на заместник-генералния шеф на Единния разплащателен център на " Газпром " (касата на компанията) по корпоративна сигурност, 61-годишният Александър Тюляков. Твърди се, че се е обесил в гаража на къщата. 

 

На 18 април в Москва бе открито фамилията на някогашния вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев. На 21 април във вила в испанския град Лорет де Мар бе намерено мъртво фамилията на 55-годишния Сергей Протосени, топ управител на най-голямата съветска частна газова компания " Новатек ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР